Utorak, 16 kolovoza, 2022
More

  Latest Posts

  Moji brzi kolači – nova kuharica Gospodarskog lista


  Želite uživati u kolačima, ali često nemate vremena za njihovu pripremu? Ovo je prava knjiga za vas!

  Želite uživati u kolačima, ali često nemate vremena za njihovu pripremu? Ovo je prava knjiga za vas! Pred vama je jedinstvena kuharica namijenjena svima koji nemaju dovoljno vremena u pripremanju slatkih zalogaja, a sadrži 200 jednostavnih i brzih recepata za ukusne slastice kojima nitko neće moći odoljeti. Recepti su za sve prilike, jednostavni, sa sastojcima koje svi imaju u kuhinji. Idealna je za početnike, ali i iskusne slatke znalce kao pomoć u odabiru i pripremi ukusnog deserta.

  Svaki od recepata pažljivo je odabran, može se pripremati u svakoj prigodi, napisan je na sažet i jednostavan način, s postupnim opisom izrade te fo­tografijom koja pridonosi vizualnom do­življaju hrane i stvaranju slatkog dojma. Ova kuharica donosi recepte koji će svo­joj vlasnici olakšati izbor slastice, uštedjeti vrijeme i novac, ali i pružiti nezamjenjivo zadovoljstvo osmijeha na licima dragih ljudi.

   class=

  Novo izdanje kuharice, bez naplate poštarine za područje Republike Hrvatske, moguće je naručiti do 10. studenog 2020., a cijena jednog primjerka iznosi 60,00 kuna. Podijeljena je u nekoliko poglavlja kako bi snalaženje bilo olakšano. Tako se u njoj nalaze kolači s kremama, biskvitni kolači, kolači bez pečenja, torte i ostale slastice. Recepti se nalaze na 216 stranica, a uvezana je praktičnim spiralnim uvezom. Kuharicu je moguće naručiti elektroničkim putem, na ovoj poveznici.

  Želja nam je da ova kuharica postane izvor novih ideja i inspiracije za vaše neodoljive slastice. Na­damo se da smo u tome barem malo uspjeli. ?

  Latest Posts

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.